Start-up advice – HU

GISELLE-T CONSULTANY

Induló vállalkozói tanácsadás

INDULÓ VÁLLALKOZÁS

Segítség az első lépésekhez.

Első lépésként abban tudunk segíteni, hogy Ön belefoghasson a saját vállalkozásába – akár Magyarországon, akár Angliában szeretne tevékenykedni.

A fejlődés új kihívás

A vállalkozásfejlesztés legfontosabb kérdései:

Amikor fejleszti a vállalkozását, új kihívásokkal fog szembesülni, a megfelelő emberek megkeresésétől, a megfelelő finanszírozáshoz való hozzáférésig. Különösen, ha mindezt egy idegen országban szeretné megtenni.  Az új piacra való betöréstől az emberei és saját új ötleteinek fejlesztéséig, lesznek olyan időszakok, amikor valóban szüksége lesz tanácsadásra, támogatásra és/vagy csak információt szeretne. Az üzleti növekedés számos olyan változást hozhat a vállalkozás tulajdonosainak életébe, amelyekkel talán soha nem szembesültek korábban. Nagyon sok döntést fog kelleni meghozni.

Mi azért vagyunk, hogy itt Angliában is segítsük ebben, ezért az alábbi, legfontosabb vállalkozásfejlesztési kérdésekre kínálunk válaszokat:

  • Hogyan fejleszthető egy vállalkozás Angliában?
  • Milyen legyen az üzleti struktúra?
  • Hogyan lesz finanszírozva?
  • Milyen az Önnek megfelelő csapat felépítése?
  • Mi az a következő lépés, amely az Ön elképzeléseinek a legjobban megfelel?

Akár üzleti vállalkozást indít, akár már 10 éve üzleti tevékenységet folytat, valószínűleg néha szüksége lehet segítségre speciális vagy akár általános kérdésekben. Talán csak azzal kapcsolatban, hogyan menedzselhető a ‘kétlaki’ vállalkozó élete – Magyarország és Anglia között. 

Mi azért vagyunk, hogy itt Angliában, hogy segítsük a magyar vállalkozók életét.

A Brexit igen sok változást, és előre láthatóan dinamikusan változó gazdasági környezetet fog eredményezni amelynek szándékaink szerint szeretnénk, ha a magyar vállalkozók a nyertesei lennének – és ezzel pozitív szereplői az angol gazdaság átalakulásának.

Keressen bennünket ha

  • Ha vállalkozást szeretne alapítani olyan cégstruktúrában, ami a későbbi növekedését is segíti. Tervezze meg velünk a szilárd alapokat a jövője számára.
  • Vállalkozói bankszámlát szeretne nyitni. 
  • POS terminált (bankkártya olvasó terminál) vásárolna: akár egyszerű kézi eszközt, pénztárgéphez integráltat, vagy webshopjával használható bankot keres.
  • Új piacot szeretne indítani Angliában vagy akár Magyarországon.
  • Kapcsolatokat vagy megfelelő üzleti partner-hálózatot szeretne kiépíteni.
  • Maximalizálni szándékozik vállalati értéket.
  • Ha új üzleti stratégiát, új ötleteket, új megoldásokat keres.
  • Segítséget keres az vállalkozása bővítésében.
  • Ha franchise típusú terjeszkedésben gondolkodik, vagy csak meghallgatná az ezzel kapcsolatos lehetőségeket.
  • Ha a legelőnyösebb  finanszírozási módszert vagy a leginkább megtérülő befektetést keresi.
  • …ha kérdése van, mert mi Önnel együtt gondolkodunk.

Opciók vállalkozás-fejlesztéshez:

Természetes növekedési potenciál: – Az is elképzelhető, hogy vállalkozásnak jelenlegi formájában is sok lehetősége van a hosszútávú növekedésre. Egy megbízható üzleti és marketingterv elkészítése irányadó segítség lehet.

A növekedés támogatása: – A magas színvonalú tanácsadás elengedhetetlen ahhoz, hogy egy vállalkozás sikeresen lépjen a következő szintre. Ismerje meg, hogy Ön milyen előnyökre tehet szert a konzultációval.

Megtervezni és finanszírozni a fejlődést: – Számos különböző típusú finanszírozás áll rendelkezésre a növekedést célzó vállalatok számára. Vegye igénybe az üzleti finanszírozást célzó szolgáltatásainkat. Keressen útmutatást és tanácsot a növekedés finanszírozásához.

Hogyan védje és használja ki ötleteit? – Több forrásból is személyre szabott, szakértői tanácsokat kaphat szellemi tulajdonával kapcsolatban. Nálunk megtalálja, milyen típusú támogatás segíti leginkább a vállalkozását.

Diverzifikáció: – Az új termékek, szolgáltatások vagy piacok felé  való nyitás nem csak csökkenti a teljes működésének a kockázatát, de a növekedési lehetőség által talán kormányzati támogatásra vagy K + F adó-jóváírásra is jogosulttá válhat.

További fejlesztési opciók:

Nemzetközi kereskedelem: – A nemzetközi kereskedelem hatalmas növekedési potenciált kínálhat. Nemzetközi növekedést támogató csapatunk segíteni fog, hogy információt kapjon az új piacokról és segíti Önt a helyi kapcsolatok kialakításában

Munkaerő optimalizáció és bővítés: – függetlenül attól, hogy első alkalommal foglalkoztat valakit, vagy éppen további személyzetet szándékozik felvenni, mi gyakorlati útmutatást, tanácsot kínálunk a legköltséghatékonyabb és legoptimálisabb megoldásokra.

Fejlessze embereinek menedzseri készségeit: – A vállalkozás sikeréhez kritikus az erős vezetés. Megmutatjuk hol talál olyan elérhető ingyenes programokat, eszközöket és erőforrásokat, amelyek segítenek Önnek.

Fúziók és felvásárlások: – Egy üzlet megvásárlása kiváló módja lehet a földrajzi terjeszkedésnek, érjen el új ügyfeleket általa vagy sokszorozza meg a termékeladást. Vigye sikerre a fúziót vagy a felvásárlást azáltal, hogy beszél velünk.

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSAINK:

Vállalkozás-fejlesztési tanácsadás

Legyen szó üzleti kapcsolatok kiépítéséről, új piacra való betörésről, nemzetközi terjeszkedésről, nálunk megoldást talál. Önnel együtt kiválasztjuk mi illeszkedik legjobban a lehetőségeihez, elképzeléseihez és ahol szüksége van ránk, segítünk.

Vállalkozás-fejlesztési tanácsadás

Angliai tapasztalatok a hatékony fejlődéshez

Franchise típusú terjeszkedés

Ez az üzleti terjeszkedés egy alternatív, ám annál inkább saját tőke kímélő módja a növekedésnek.  Ahol az alapok felépítésétől a nemzetközi piacra lépésig végig tudjuk Önt kísérni.

Franchise típusú terjeszkedés

Az alapoktól akár nemzetközi piacig

Pénzügyi tanácsadás

Segítséget kínálunk a vállalkozói hitelezésben, akár több eszközre vagy extra beruházási összegre van szüksége, például ha üzleti ingatlant szeretne vásárolni. Általában akkor is tudunk megoldást, amikor a bank nem. Továbbá segíteni tudunk bankszámla nyitásban, valuta elszámolásokban, és POS terminálok kihelyezésében is.

Pénzügyi tanácsadás

Ahol a pénz, vagy annak mozgatása, elszámolása kerül szóba, mi megoldást kínálunk.

Általános üzleti tanácsadás

Rengeteg angliai tapasztalattal segíteni tudjuk növekedési és fejlődési törekvéseit, hogy Ön növelhesse bevételeit.

Általános üzleti tanácsadás

Angliai tapasztalatok a hatékony feljődéshez

Üzleti terjeszkedéssel kapcsolatos tanácsadás

Ha már van vállalkozása, segíteni tudjuk a további a piaci terjeszkedésben. 

Üzleti terjeszkedéssel kapcsolatos tanácsadás

A fejlődés új kihívás

Induló vállalkozói tanácsadás

Első lépésként abban tudunk segíteni, hogy Ön belefoghasson a saját vállalkozásába – akár Magyarországon, akár Angliában szeretne tevékenykedni.

Induló vállalkozói tanácsadás

Ugorjon az oldal tetjére

Együttműködésünk általában:

Az első konzultációnk ingyenes.

Amennyiben Ön úgy dönt, hogy szeretne velünk együtt dolgozni, úgy tanácsadónk, Önnel együttműködve értelmezi a jelenlegi helyzetét, céljait és azokat a kihívásokat, amikkel szembenéz. 
Egyszerű tanácsadás esetén előfordul, hogy csak egy-két alkalommal találkozunk, de nagy általánosságban körülbelül egy évig szoktunk együtt dolgozni, ami igény szerint módosítható, például ameddig befejeződik az adott projekt, illetve elérjük a kitűzött célokat

A tanácsadó munkája, hogy tanácsoljon!
Nem több, és nem is kevesebb.
Olyan személyre szabott ajánlásokat tesz, ami illeszkedik ahhoz, amit Ön el akar érni.  
A tanácsadó, szakértő azon a területen amelyben tanácsadóként dolgozik. Azonban, ha az Önt érintő kérdés még speciálisabb szakértelmet kíván, úgy tanácsadónk – a szakértői hálózatunk bevonásával – konzultálni fog az adott terület specialistáival, annak érdekében,  hogy Ön professzionális szintű támogatást kapjon.  

Fő tanácsadói területek amelyekben dolgozunk:

A Giselle-T üzleti tanácsadó több területen is rendelkezik üzletfejlesztési és tanácsadói tapasztalattal, amelyek közé az alábbi fő tanácsadói területek tartoznak:

Ajánlások & Vélemények

Rólunk mondták

Brit-Magyar Orvostársaság​

A Giselle-T Üzleti tanácsadó iroda szoros kapcsolatban dolgozik a Brit Magyar Orvostársasággal.
Ha orvosi szektorral kapcsolatos üzleti vagy menedzsmet kérdése van, akár a privát szektort, akár az állami ellátást illetően, keressen minket bátran!

MiCamp Europe

MiCamp Europe-tól bármikor kérhet referenciát, visszaigazolást, a banki tevékenységekkel, illetve POS terminál értékesítésekkel kapcsolatban. A MiCamp Europe a myPOS hivatalos Európai képviseletét és Európai disztribúcióját látja el. A Giselle-T Conultancy a myPOS hivatalos ügynöke és a MiCamp Europe képviselője

Prima Medica Életmód Franchise

Magyar tulajdonban lévő, magyar alapítású, orvosi szolgáltató szektorra épülő franchise szisztéma, melynek angliai bevezetésén jelenleg is a Giselle-T Consultancy dogozik. Referencia a Prima Medica tulajdonosától, Dr. Babai László-tól lekérdezhető.

Mid Ave project

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum ultricies sollicitudin ante nec mattis. Mauris eget Lorem ipsum

Reserve LA.

Lorem ipsum dolor sit amet, vconsectetur adipiscing elit. eget Lorem ipsum dolo sit 

Elérhetőségeink:

giselle-t@giselle-t.com

Angol: +44 7456 977749

Magyar: +36 70 584 0757

Irodánk Liverpoolban, a „The Women’s Organisation” üzleti és konferencia épületében bérel helyet:

Cím: 54 St James St, Liverpool L1 0AB

54 St James St, Liverpool L1 0AB

Írjon nekünk

Hamarosan jelentkezünk 

giselle-t@giselle-t.com