RÓLUNK

Giselle-T Consultancy

Üzleti tanácsadó

SEGÍTSÉG ANGLIÁBAN – MAGYARUL

ELKÉPZELÉSTŐL AZ ELINDULÁSIG

Giselle-T Consultancy

Tanácsadás

A tanácsadás iránti elkötelezettség és ezzel a Giselle-T tanácsadó alapjai akkor születtek meg, amikor egy „fejvadász” cég alkalmazásában álltam.

Ügyfeleink többnyire magas kvalitású új munkatársakat kerestek, ám beszélgetés közben többször szóba kerültek az egyéb megoldandó kihívásaik.
Mindig tetszett akár az egyszerűbb, akár a bonyolultabb rendszerek megértése. Megkeresni azt a pontot, ahol a legkevesebb ráfordítással a legtöbb pozitívumot lehet elérni.

Egyértelművé vált, hogy ezen az úton kell tovább haladni. 

Mint a vállalkozás alapítója, Török Ildikó Gizella, a cég a Giselle-T nevet az alapító második neve után kapta, és elsődleges tanácsadási portfóliója a vezető tapasztalatin alapul. A Giselle-T tanácsadó kis cég, amely szerződéses partnerein keresztül kiterjedt, professzionális szakmai támogató hátteret biztosít ügyfeleinek.

Miért az orvosi és a sporttal kapcsolatos területek, illetve ezek kombinációi? 

Az első diplomám a Testnevelési Egyetemen szereztem, és átfedésekkel 6 évet dolgoztam a sportszektorban edzőként, rekreáció menedzserként, majd céges outdoor tréning szervezőként.
Mégis, az élet a gazdasági területek felé sodort és végül közgazdász lettem.

Talán meglepő, de a sport tanulmányokból származó minimális anatómiai és élettani ismeretek miatt az átlag közgazdásznál jobban megértettem az orvosi területeket érintő projekteket.

Megszerettem, itt ragadtam, és ezen a vonalon képeztem magam tovább.  

Elindulás Angliában

Magyarországon több mint 10 évet dolgoztam főleg kis és középvállalkozói tanácsadóként, mindenféle orvosi, vagy orvosi vállalkozást érintő üzleti területen. Egy magyar orvostechnikai klaszter gazdasági menedzsereként 21, majd 27 céget segítettünk a nemzetközi piacok felé.

2015-ben Angliában kezdtem nemzetközi gazdasági jogot tanulni, amit 2018-ban masters (LL.M) diplomával zártam.

Mellette 2016-ban a kiterjedt kapcsolatrendszerrel bíró, Brit-Magyar Orvostársaság menedzsere lettem, és bár az orvostársaság non-profit jelleggel működik, munkám során egyre többen profitorientált projektekkel kerestek meg.  

Mivel ez a terület kevéssé fért volna az orvostársaság profiljába, így megegyezéssel, az üzleti célú megkereséseket ma már a Giselle-T Consultancy látja el.

Ezek közül az egyik legnagyobb projekt egy Lifestyle Medicine területen működő szolgáltató volt, akik franchise rendszerben kívántak betörni az angol piacra.

Giselle-T Consultancy

A klasztermenedzsment és a franchise bevezetési tapasztalatokkal, plusz a Brit-Magyar orvostársaság kapcsolati hálójára támaszkodva hamar kiépült az a vállalkozásokat támogató gazdasági környezet, amelyre méltán lehet büszke a Giselle-T Consultancy és amelyet magunk mögött tudva, magabiztosan tudjuk vállalni a profilunkba illeszkedő profitorientált megkereséseket. 

Kapcsolati háló:

Mindemellett természetesen iparágtól függetlenül vállalunk induló vállalkozói – cégalapítási, pénzügyi, befektetői és vállalkozói jogi tanácsadást.

Fő tevékenységi területeink:

A cégről

Mára, a Giselle-T tanácsadó iroda számos tanácsadási szolgáltatást nyújt az Egyesült Királyságban, Magyarországon, és igény esetén többnyire angol nyelvterületen, bárhol. 

Tapasztalatból tudjuk, hogy egy idegen országban még akkor sem egyszerű elindulni, ha valaki tökéletesen beszéli a nyelvet. Mások a szokások, az eljárások módja, a megközelítés formái. Angliában történetesen még a jogrend is különbözik. Már a helyismeret is sokat tud segíteni, de ennél természetesen sokkal többet kínálunk.

Mint vezető, alapozva a gazdasági és jogi tanulmányokra, nálunk összeszedett, nyílt gondolkodású, együttműködő csapatra talál. A Giselle-T Consultancy nem egyszemélyes problémamegoldó. Szakértők hálózatából álló kiterjedt kapcsolatrendszer veszi körül, akikkel széles körű tapasztalatokkal rendelkező tanácsadói szoros együttműködésben dolgoznak. 

Együttműködésünk általában

Az első konzultációnk ingyenes.

Amennyiben Ön úgy dönt, hogy szeretne velünk együtt dolgozni, úgy tanácsadónk, Önnel együttműködve értelmezi a jelenlegi helyzetét, céljait és azokat a kihívásokat, amikkel szembenéz. 
Egyszerű tanácsadás esetén előfordul, hogy csak egy-két alkalommal találkozunk, de nagy általánosságban körülbelül egy évig szoktunk együtt dolgozni, ami igény szerint módosítható, például ameddig befejeződik az adott projekt, illetve elérjük a kitűzött célokat. 

A tanácsadó munkája, hogy tanácsoljon!
Nem több, és nem is kevesebb.
Olyan személyre szabott ajánlásokat tesz, ami illeszkedik ahhoz, amit Ön el akar érni.  
A tanácsadó, szakértő azon a területen amelyben tanácsadóként dolgozik. Azonban, ha az Önt érintő kérdés még speciálisabb szakértelmet kíván, úgy tanácsadónk – a szakértői hálózatunk bevonásával – konzultálni fog az adott terület specialistáival, annak érdekében,  hogy Ön professzionális szintű támogatást kapjon.  

Keressen bennünket ha...

  • Ha vállalkozást szeretne alapítani olyan cégstruktúrában, ami a későbbi növekedését is segíti. Tervezze meg velünk a szilárd alapokat a jövője számára.
  • Vállalkozói bankszámlát szeretne nyitni. 
  • POS terminált (bankkártya olvasó terminál) vásárolna: akár egyszerű kézi eszközt, pénztárgéphez integráltat, vagy webshopjával használható bankot keres.
  • Új piacot szeretne indítani Angliában vagy akár Magyarországon.
  • Kapcsolatokat vagy megfelelő üzleti partner-hálózatot szeretne kiépíteni.
  • Maximalizálni szándékozik vállalati értéket.
  • Ha új üzleti stratégiát, új ötleteket, új megoldásokat keres.
  • Segítséget keres a vállalkozása bővítésében
  • Ha franchise típusú terjeszkedésben gondolkodik, vagy csak meghallgatná az ezzel kapcsolatos lehetőségeket.
  • Ha a legelőnyösebb  finanszírozási módszert vagy a leginkább megtérülő befektetést keresi.
  • …ha kérdése van, mert mi Önnel együtt gondolkodunk.
Previous slide
Next slide

Telephely

A Giselle-T tanácsadó iroda a Women’s Organisation nevű szervezet épületében bérel helyet, Liverpool belvárosában.
54 St James St, Liverpool L1 0AB

Választásunkkal elsősorban ügyfeleink kényelmi szempontjait vettük figyelembe, mely szerint: 

  • Jó a parkolási lehtetőség,
  • Az épületben kisebb és nagyobb tárgyalók találhatók,
  • Van konferencia terem,
  • Oktató terem,
  • Catering igényelhető,
  • A földszinten pedig remek kávézó – bisztró szolgálja a minél kellemesebb ügyfél kapcsolatokat. 

Reméljük ahogy nekünk, Önnek is megnyeri tetszését.

az ALAPÍTÓRÓL:

Mrs. Török Ildikó Giselle

Giselle-T

 
Közgazdász vagyok.
 Budapesten,
a Műszaki Egyetemen,
egyetemi szinten végeztem
MBA-t
majd
Üzleti jogot tanultam,
szintén egyetemi szinten,
itt,
az Egyesült Királyságban.

Saját szakmai tapasztalatom:

Az orvosi szektor és a vállalkozói együttműködések az a két speciális terület, ahol a legmagasabb szintű üzleti tapasztalattal dolgozom:

  • Közgazdászként, több mint 10 év orvosi szertorban szerzett gyakorlati tapasztalattal rendelkezem.
  • A legjobban franchise és klaszter típusú üzleti tevékenységekben szeretek együtt működni. Az utóbbi 2 évben pedig a nemzetközi franchise fejlesztés területén is mélyreható tapasztalatokat szereztem.

szakmai önéletrajz

Török Ildikó Giselle

Experience

2016 - Present

Hungarian Medical Association of the United Kingdom

Country General Manager

Based in Manchester, the Hungarian Association is a professional, non-profit, voluntary organisation to support doctors in Britain of Hungarian origin. Its goals are: To develop medical activities including medical services, co-operation between members and branches of the Association. To support continuous professional development of the members, exchanging professional information, expertise and technologies between the Association branches and other medical organisations within and outside the United Kingdom.

2013 - 2015

Medical PR Ltd

Managing Director

I was the representative of the medical technology cluster “Medic ALL”. Responsible for:

  • Representation and consultancy to numerous suppliers and/or manufacturers of medical technologies including marketing of new products and R&D activities
  • Business networking for new products and ideas to set up effective working relationships between members and investors
  • Ensuring devices from outside of EU were suitable for EU licences and consulting with professionals to modify these products, making them compatible with EU legislation
  • Working to increase profitability across all business within the cluster and protecting intellectual property which have patents pending
  • Participated twice in the „Medica international medical technology exhibitions and fairs”, held in Dusseldorf. In 2012 we were also (one of the) exhibitors.
  • Successfully over achieved on the company’s main project, increasing the required indicators by 100% as opposed to the target of 20%
  • Negotiating with doctors, producers, inventors and business investors to ensure a successful outcome for all parties
  • Ensuring that all products complied with ISO and other medical standards (ISO 13485 regulation)
  • Working in a highly volatile and difficult market to ensure that inventions were protected whilst securing funding for these new ideas to help them progress to market
  • A successful application for EU grant with funding for medical technology for product development, manufacturing, thus gaining financial support for the products.
2008 - 2011

Freelance Business Advisor

My activities included:
  • Advising mid-level seed venture businesses on how best to develop within their chosen market, including medical, finance, insurance and whole body health companies, such as the wellbeing centre franchise Oxygen
  • Consulting included financial and risk advice on how to grow and progress safely in their chosen market and suggesting audits for better business connections
  • Working as a finance, development and management adviser and consultant with various insurance companies, risk insurance companies, executive search and training firms, medical and electro-technology tools development companies
2005 - 2008

Horizont Flight School

Outdoor trainer

I organized of family and sporting events as the project manager. My skills included independent problem solving, planning, implementation. I led corporate team buildings activities individually as well as in team

About Me

I am a keen kayaker having trained for years and winning the European championship for the 14 to 16 age group. My children took part in many activities such as kayaking, doing pentathlon sport, or playing ice hockey. I also love to take part in outdoor activities; I really enjoy skiing, travelling, hiking, but I like reading, specifically about world-economy, politics or self-development books.

Contact

Education

2015-2018

LL.M International Business Corporate and Finance Law

  • Name of qualification: Degree of International Business Law Specialist
  • Main field of study for the qualification: LL.M International Business Corporate and Finance LAW
  • Level of qualification: Master’s Degree – Liverpool, UK
  • Subjects: Int.Trade and Finance Law, Int.Commercial Contracting, Intellectual Property Law
2009-2012

Budapest University of Technology and Economics

  • Name of qualification: Economist (Master of Business Administration)
  • Main field of study for the qualification: MBA (Master of Business Administration)
  • Level of qualification: Master’s Degree – Budapest, Hungary
2003-2007

Semmelweis University - Health and Physical Education

  • Name of qualification: Recreation Specialist
  • Main field of study for the qualification: Faculty of Physical Education and Sport Sciences in the Coaching Program
  • Level of qualification: Bachelor’s Degre – Budapest, Hungary
  • Subjects: Anatomy, Physiology, bio-chemistry, dietetics, bio-mechanics, psychology, dietetics

Skills

2019 Marc

Critical Thinking

University of Auckland
Future Learn – on-line course 

2018 Oktober

The NHS Explained

The King’s Fund
Future Learn – on-line course 

2018 May

GDPR - Protecting Health Data

University of Groningen
Future Learn – on-line course 

2017 September

Measuring and Valuing Healh

University of Sheffield
Future Learn – on-line course

2017 July

Exercise Prescription for the Prevention and Treatment of Disease

Trinity College Dublin
Future Learn – on-line course

2015 April

ISO 13485 internal auditor exam

SGS
Budapest – course: http://www.hu.sgs.com

2008

Strategic benchmarking

Budapest University of Technology and Economics
Budapest, Hungary

2008

Personnel consulting /head-hunting practice

HR Navigator Company
Budapest, Hungary

2007

Aligning human resources to the organisation strategy

Budapest University of Technology and Economics
Budapest, Hungary

2006

Introduction to strategic business negotiations

Budapest University of Technology and Economics
Budapest, Hungary

AMIT KÍNÁLUNK

TANÁCSADÁS TÉMAKÖREI

Induló vállalkozói tanácsadás, Általános üzleti tanácsadás, Üzletfejlesztési tanácsadás, Pénzügyi, - befektetési tanácsadás, Üzleti terjeszkedéssel kapcsolatos tanácsadás, és speciálisan a Franchise-akkal kapcsolatos mindre kiterjedő tanácsadás.

FŐ, IPARÁGI MŰKÖDÉSI TERÜLETEINK

Medical szektor, Lifestyle medicine szektor, Franchise alapítási, fejlesztési, nemzetközi piacra lépési tanácsadás. Csapatépítés, outdoor tréning, rekreáció. Iparágtól függetlenül: Cégalapítás, pénzügyek, befektetés, elindulás Angliában vállalkozóként.

TERMÉKEINK ÉS SZOLGÁLTATÁSUNK

Személyes jelenlét nélkül vállalkozói bankszámlát nyitunk. Egyedi kártyaolvasó - POS termáljaink pedig széles választékban kaphatók, melyek az első lépéstől megkönnyítik a vállalkozóink életét, akár kicsik, akár nagyok, kezdők vagy nemzetközi piacra lépők.

Elérhetőségeink:

giselle-t@giselle-t.com

Angol: +44 7456 977749

Magyar: +36 70 584 0757

Irodánk Liverpoolban, a „The Women’s Organisation” üzleti és konferencia épületében bérel helyet:

Cím: 54 St James St, Liverpool L1 0AB

54 St James St, Liverpool L1 0AB

Írjon nekünk

Hamarosan jelentkezünk 

giselle-t@giselle-t.com